|
|
| Author | Message |
|---|
Victoria Emo spammer

| Subject: Svi kopiraju Tokio Hotel Thu Dec 31, 2009 2:10 pm | |
| Svi kopiraju Tokio Hotel Gangsta Look:Pre nekoliko sedmica, Queensberry Girl - Leo, je kopirala Tomovu sadasnju frizuru: pletenice u stilu opakih gangster-repera. Sa tim sitnim pletenicama, izgleda kao Tomova tajna - i cool, sestra. Manga HairstyleBillova fantasticna frizura 2005 godine je vec postala legendarna! Sa tom kosom, rocker se proslavio. Americki pevac Adam Lambert predstavlja ociglednu kopiju frontmena Tokio Hotel-a. Finalista ovogodisnjeg americkog Idol-a (americka verzija nemackog DSDS*) je postao ogromna zvezda u svojoj domovini - kao i ogromni fan Billa Kaulitza! Adam priznaje: "Ko je jos fasciniran Billom Kaulitzom? Nikad nisam video nesto tako velicanstveno i androgeno. On je poput vanzemaljca." Super uzori! Ceo svet showbizz-a se ugleda na ova cetiri momka!Cool instrumenti, kisne oluje na bini, manga i gangsta frizure: Tokio Hotel iznenadjuje sa cool efektima na svojim nastupima i stalnim promenama imidza. Time su Bill, Tom, Gustav i Georg pravi trendseteri, koje cak kopiraju ostale poznate zvezde. Bilo da je u pitanju pop kraljica Lady Gaga, Holywoodske zvezde Taylor Swift ili Demi Lovato, ili Queensberry Girl Leo - oni svi kradu ideje Tokio Hotel-a! Ali momke ovo ne zanima: "Ovako nesto nas ne nervira. Predstavlja ogroman kompliment za nas kada nas neko kopira." Bill je izjavio za BRAVO. Njegov blizanac dodaje: "To je neverovatno! Dokaz da mi imamo cool ideje!" Monsun na biniU Novembru 2007 godine, Tokio Hotel je nastupao sa svojom pesmom "Monsoon" na Evropskim Muzickim Nagradama u Minhenu - u sred kisne oluje na bini. Demi Lovato je kopirala ovaj nastup godinu dana kasnije u svom spotu za pesmu "Don't forget". Takodje, Taylor Swift je ljubitelj vode. Na svom koncertu 2008. godine, u sred pesme “Should’ve Said No” - poceo je Monsun na bini. Takodje je iskoristila ovaj trik na svojoj turneji po engleskoj pre par dana. Vatreni klavirNa EMA 2009 u Berlinu, 5. Novembra, Tokio Hotel je zapalio klavir i bubnjeve za pesmu "World Behind My Wall". Samo dve nedelje kasnije, pop senzacija Lady Gaga je ukrala ovaj trik za nastup na Americkim Muzickim Nagradama u Los Andjelesu. Tom je odgovorio na ovo u svom blogu: "Lady Gaga je bila tako odusevljena nasim nastupom, da me je nazvala da pita kako smo zapalili klavir. Mislim da je uspela da izvede to veoma dobro..." |
|
 | |
Djus.Od.Jabuke Djus Od Jabuke

Posts: 5574 Join date: 2009-10-14 Age: 17 Location: - In.Your.Head. -
 | Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Fri Jan 01, 2010 9:59 pm | |
| |
|
 | |
Victoria Emo spammer

| Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sat Jan 02, 2010 1:20 pm | |
| Vidis valjda  |
|
 | |
Camisado Admin

Posts: 76939 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sat Jan 02, 2010 1:33 pm | |
| pa realno je i istina us5 su ih kopirala-mism jedan chlan nezn koji po stilu |
|
 | |
Victoria Emo spammer

| Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sat Jan 02, 2010 3:42 pm | |
| A ima raznih.Mada to je TH-u samo jos jedan +,a onima koji ih kopiraju - xP |
|
 | |
Djurdja~Drogenmädchen Emo spammer

Posts: 6719 Join date: 2009-11-13 Age: 15 Location: Somewhere.Behind The.Clouds.
 | Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sun Jan 03, 2010 12:40 am | |
| Realno, sve je ovo istina. I meni je drago sto je ovako. ^^ To samo dokazuje koliko su oni dobri. :] |
|
 | |
Victoria Emo spammer

| Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sun Jan 03, 2010 12:42 am | |
| Jeeej ^-^ Bas tako  |
|
 | |
You.Are.My.Alien Emo queen

Posts: 1621 Join date: 2009-11-04 Age: 17 Location: Somewhere sleeping...till winter ends.....
 | Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sun Jan 03, 2010 1:15 am | |
| ima jedan lik iz moje skole... totalno je iskopirao toma... |
|
 | |
Camisado Admin

Posts: 76939 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sun Jan 03, 2010 1:17 am | |
| to je meni nekako ok,ali kad salvni kpiraju slavne-jadnooo |
|
 | |
Victoria Emo spammer

| Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sun Jan 03, 2010 2:05 pm | |
| | <3 Half_Dead_Emo_Princess wrote: | ima jedan lik iz moje skole... totalno je iskopirao toma... |
AAAAAAAAAAAAA GDEEEEEEEEEEEEEE? O_O Je l' je barem lep? *-* OMG.,,.AAA *IN SHOCK* |
|
 | |
You.Are.My.Alien Emo queen

Posts: 1621 Join date: 2009-11-04 Age: 17 Location: Somewhere sleeping...till winter ends.....
 | Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Sun Jan 03, 2010 3:34 pm | |
| U Zr-u  Jeeeeste prekjut je *-* al je kreten...jbg nik0 nije savrsen  |
|
 | |
Lepa Brena kido.the.monster

| Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Tue Jan 12, 2010 7:57 pm | |
| xDD Gaga je barem pitala.  |
|
 | |
Victoria Emo spammer

| Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Tue Jan 12, 2010 9:45 pm | |
| Ahaha,nisi skontao.
"26.11.2009
Speechless
Lady Gaga ocenila je naš EMA nastup kao toliko dobar da me je odmah sledećeg dana, nakon nastupa, kontaktirala u cilju da sazna kako smo uspeli da izvedemo sve ono sa gorećim klavirom, kao i da pita da li i ona može napraviti isto za njen nastup na American Music Awards. I jasno, nekolicina nas umetnika je uvek srećna da pomogne, pa je tako i ovo njeno pitanje uspešno rešeno. Ili šta vi mislite?"
Sa Tomovog bloga.Ona ih nije pitala,on je samo to odvalio lol. |
|
 | |
emily_darling^^ Emo adult

Posts: 858 Join date: 2009-12-22 Age: 16 Location: Humaniod city^^
 | Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Fri Mar 05, 2010 10:07 pm | |
| | Djurdja^^Gloom wrote: | Realno, sve je ovo istina. I meni je drago sto je ovako. ^^ To samo dokazuje koliko su oni dobri. :] |
aha :srecna hk: |
|
 | |
.MysteriousCannibal. Limunovo Drvo

Posts: 5423 Join date: 2009-11-24 Age: 15 Location: Umalo ti ne rekoh.
 | Subject: Re: Svi kopiraju Tokio Hotel Fri Mar 05, 2010 11:53 pm | |
| | Pocahontas wrote: | | A ima raznih.Mada to je TH-u samo jos jedan +,a onima koji ih kopiraju - xP |
|
|
 | |
|