|
|
| Author | Message |
|---|
.But Home Is Nowhere. Admin

Posts: 95448 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: Home... but home is nowhere
 | Subject: Re: Lude Krawe Tue Feb 16, 2010 6:46 pm | |
| LUDE KRAWE NEKA LJUBI SE LYRICS phone Send "Neka ljubi se" Ringtone to your Cell phone Jos pamtim onaj dan, kad si otisla u ljeto osamdesete kisa je padala sedam godina sam te cekao svaki mi je telefon nadu budio
Ref: Neka ljubi se istok i zapad neka ljubi se sever i jug skini prasinu sa starog kofera i krenimo na put hajde budi mi drug
Sve je uzalud, srusio se most drugovi su zalili moju strpljivost i neka krene na tvoj znak doba njeznosti |
|
 | |
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Lude Krawe Fri Aug 26, 2011 12:22 pm | |
| Dovoljan
Da uvek kazem pravu rec Ti to dobro znas To se vezba pa postane Samo navika Moj svaki odgovor Samo moja je Savrsena istina,samo moja pobeda
Znam Da ti nikad nije jasno Zasto sedim sam Zasto samo cutim,zasto sam zlovoljan Moj svaki odgovor Tvoj mono razgovor Nereseno nikada Uvek moja pobeda
Dovoljan je samo jedan takt Samo jedan znak Da ti kazem sve sto zelim Da ti kazem sve sto znam Dovoljan je samo jedan takt Dovoljan da znas Ja kad cutim vise kazem Nego kada ti urlas!
Daj jos jednom reci glasno,sta je dovoljno....
|
|
 | |
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Lude Krawe Fri Aug 26, 2011 12:22 pm | |
| Panika
Uzmi sve, uzmi sve Kad odeš biće proleće Lavabo, radio, frižider, peglu i TV Uzmi jednu fazu, cipelarnik i vazu Ponesi svetlost dana I leju tulipana Uzmi sve, sve one rodne godine Persijance, dalmatince uzmi svoje sitnice Isčupaj svoju brezu, ne zaboravi protezu Ponesi svetlost dana i sve što si mi dala Samo jednom, samo još jednom Da ti kažem ljubavi U skladu je sa mojim planom Uvek vozi levom stranom Samo jednom, samo još jednom Sve je bila gadna navika Na budalu si se navukla Sad te hvata panika Uzmi sve, uzmi sve Kad odeš biće proleće Lavabo, radio, frižider, peglu i TV Uzmi jednu fazu, cipelarnik i vazu Ponesi svetlost dana I leju tulipana Uzmi sve što pre, utakmica počinje sto pre odes pre kroz oblak sunce opet sinuce neki ce pajseri zbog tebe plakati a ja cu pevati |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Lude Krawe Fri Aug 26, 2011 12:23 pm | |
| Petar Pan
Kao reka u ravnici naizgled trom i opušten mnogo života je u meni i po koji brod potopljen
Uvek napred nazad nikad nose me hladni vetrovi od ružnih namera sakriven u od osmeha kabanici
Ja sam samo običan klinac u bermudama tamo neki veseli Pera iz komšiluka
Ja sam Petar Pan Veseo,zelen,razdragan Nekome junak,a nekom budala zaludna Gospodar mesečinom okupanih krovova.
Skriven u senci gledam lica koja prolaze te priče znam to se ne uči napamet ja sam premijer moje male Nedodjije.
Uvek napred nazad nikad nose me hladni vetrovi od ružnih namera sakriven u od osmeha kabanici
Ja sam samo običan klinac u bermudama tamo neki veseli Pera iz komšiluka
Ja sam Petar Pan Veseo,zelen,razdragan Nekome junak,a nekom budala zaludna Gospodar mesečinom okupanih krovova. |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Lude Krawe Fri Aug 26, 2011 12:23 pm | |
| Sve Moje Pozdrave
Svet,koji postoji u snu Njemu bas i nije mesto tu Jer mi smo vecito jedno sanjali A budni sasvim drugo radili
Dok ima stvari za koje vredi ziveti Moj glas cuce se kroz parkove i ulice A moju pricu cuce bas svi A Ja cu se za svoje boriti
Ma neka boli stisnucu zube Igraci na sigurno Uvek gube
Sve moje pozdrave prenesi gde to nestaje A moje stihove pevaj gde je najveselije Sve moje pozdrave prenesi gde to nedostaje A moje stihove pevaj kad Te zaborave
I sad po ko zna koji put Vodjen zeljama Pod noge ludilu U mojoj sobi svetsku kujem zaveru Slazem note,pravim muziku
Dok ima stvari za koje vredi ziveti ja cu pevati, mozda ce zvucati kao surova istina- koliko god da boli zelis da je znas |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Lude Krawe Fri Aug 26, 2011 12:24 pm | |
| Gde su sad
Cede vodu sad iz kamena Zli vrac i poglavica plemena Dirigenti vi ste a mi filharmonija Trulih zuba, krnjih truba, slomljenih gudala
Budim se na cudnim mestima Glavo prazna, stigla kazna cekana Dokolica ubija Besparica Srbija
Mudrosti prohibicija Radio, televizija
A gde su sad? Gde im je savest da li znas? A gde su sad? Ja svoje necu da im dam Nikad vise Znam da tu su skriveni negde Osecam taj smrad A gde su sad? Da li ih muci zedj i glad? A gde su sad? Ja svoje necu da im dam Nikad vise Znam da tu su skriveni negde Osecam taj smrad
Kao slon al ja pamtim samo zlo Svaki vas greh,kvaran smeh U prozi izlio Nikad oprostio Nisam zaboravio Stedise padeza,prolongiranih grabeza |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Lude Krawe Fri Aug 26, 2011 12:24 pm | |
| Prica o nama Odjednom mi sad Sve ove godine Izgledaju kao ničije Kao da su prošle mimo nas Kao da to je to Tu je kraj, gotovo I tek ponekad pomislim Ma koga ja to lažem kada dobro mi je Kad čovek bolje razmisli shvati da Ipak tu ništa dobro nije Jer nikad dobro ne izlazi Nikad ništa nije dobro kada prolazi Proći će još milion godina Kad ne bude vas i kada ne bude nas Samo ostaće poruka u žicama Koja pričaće o nama |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Lude Krawe Fri Aug 26, 2011 12:25 pm | |
| Svaki Put
Povuci liniju, odredi granicu Promeni ploču il okreni novu stranicu Povuci crtu preko koje ne smem preći Pokaži prstom, ne moraš ništa ni reći Ja razumeću te Ne zaboravi, samo oprosti sve Koliko puta se zbog tebe meni rušio svet Svaki dan ti napišem stih Dok me toples mojih misli skroz ne upropasti Svaki put kad te vidim Uvek isto skapiram Da je ljubav jedan sekund Ti bi bila ceo dan S tobom ispraćam tužni orkestar Sumornih tonova Svaki put kad te vidim Uvek isto skapiram Da je ljubav jedan sekund Ti bi bila dan S tobom ispraćam tužni orkestar |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Lude Krawe Fri Aug 26, 2011 12:26 pm | |
| Neka Bude
Svakog dana iste price Isti ljudi i iste stvari Svakog dana neko vice Dosadni politicari! Samo gledaj samo prati Da li moze neko da ti vrati Sve trenutke svakog dana Sto dozivljavas ti Sada vise niceg nema Stare pesme i stari snovi Sada vise niceg nema Sve barabe i lopovi Sada samo face gledam Kako vuku prazna tela Ali znaj ti prijatelju Ja im nista ne dam Neka bude kako biti mora Zivot mi je nocna mora |
|
 | |
|