Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Jared Leto "oduševljen 30 Seconds To Mars VMA nominacijom" Sat Aug 07, 2010 12:29 am | |
|  Jared je verovatno, zbog vremenske razike i činjenice da je u vreme proglašenja nominacija bio na Novom Zelandu, poslednja osoba od nominovanih "kandidata" koja je saznala vesti... Zbog vremenske razlike, tek u sredu ujutru su i do 30 Seconds To Mars stigle vesti da su nominovani za ovogodišnje MTV Video Music Awards, i to u nekim od najvažnijih kategorija, kao što su Video Of The Year i Best Rock Video. Jared Leto kaže: "Prrobudio sam se posle dobrog spavanja, i video da moj BlackBerry telefon 'blinka' crvenim svetlom nekako brže nego inače - brzo sam pogledao šta se događa, i shvatio da je za naš mali bend ovo jedan istorijski dan. Bio sam potpuno oduševljen, i sve se desilo tako neočekivano, pa je moja prva reakcija bila nekontrolisno psovanje i blaga zbunjenost - nismo imali pojma da će ovako da ispadne, i nikada nam ovakav rezultat ne bi pao na pamet. A onda mi je neko poslao i spisak drugih umetnika koji su zajedno sa nama nominovani, i tek onda nisam mogao da poverujem. Ovo je zaista uzbudljivo..." Leto je dodao i da se raduje MTV VMA nagradama, jer će to biti prava prilika da se zahvali svim fanovima i bliskim ljudima koji su podržavali i verovali u 30 Seconds To Mars projekat. |
|
People Are Shit Moderator

Posts: 21096 Join date: 2009-11-09 Age: 16 Location: Unknown.
 | Subject: Re: Jared Leto "oduševljen 30 Seconds To Mars VMA nominacijom" Sat Aug 07, 2010 12:32 am | |
| Super. <3 :hhihihhihiih: Bravo za njih. Zasluzise ljudi. |
|
Rickety Bones See the rust through your playground eyes

Posts: 2678 Join date: 2009-12-17 Age: 16 Location: Look In The Mirror
 | Subject: Re: Jared Leto "oduševljen 30 Seconds To Mars VMA nominacijom" Thu Aug 19, 2010 4:27 pm | |
| |
|
.MysteriousCannibal. Limunovo Drvo

Posts: 5431 Join date: 2009-11-24 Age: 16 Location: Your eyeball.
 | Subject: Re: Jared Leto "oduševljen 30 Seconds To Mars VMA nominacijom" Fri Aug 20, 2010 10:28 pm | |
| |
|
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Jared Leto "oduševljen 30 Seconds To Mars VMA nominacijom" Sat Sep 18, 2010 6:22 pm | |
| |
|