|
|
| Author | Message |
|---|
.But Home Is Nowhere. Admin

Posts: 95448 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: Home... but home is nowhere
 | Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:18 am | |
| Sudar
Citav dan je lep Sunce je, gugutke me prate Zaista sam srecan, razlog mi je poznat Ako samo uspem da se setim Pravo vreme i pravo mesto Na pola puta tacno Jos samo malo, jos samo malo Na pola puta tacno I pravo vreme I pravo mesto Jos samo malo
Odjednom, kakva podudarnost Zaista je cudno, Blokada puta, komunikator motorola Blokada puta, komunikator motorola Da li je to deo mog problema? Da li je to deo mog problema? |
|
 | |

Posts: 95448 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: Home... but home is nowhere
 | Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:18 am | |
| Supernova
pusti svaku rec u vetar zaboravu da se dopadne dovljno je za pocetak vise ne postoje prepreke iza zatvorenog oka cuvam sliku ti i ja lezimo na ledjima smejemo se bez razloga dovoljno je za pocetak dovoljno za kraj |
|
 | |

| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:19 am | |
| Tabla
idem kuci dugo se spremam ako krenem i ako stignem ako sakupim dovoljno novca idem kuci uskoro sasvim sigurno uskoro idem kuci tamo me ceka suvo odelo i topla kafa prijatno vece i trista cuda idem kuci uskoro sasvim sigurno |
|
 | |

| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:20 am | |
| Treći Vavilon
Ja znam da je ovo treci Vavilon Ova panorama potpuno me zatvara Ja znam koliko nisam slobodan To je onaj cudan ukus u ustima Jedna zanimljiva anegdota I glava puna zalutalih misli Kada kisa pada udara po staklima To je ono shto me najbrze uspava Svaki trzaj svesti postaje navika |
|
 | |

| U novoj epizodi
U kolima koja jure U novoj epizodi Kuda kola tako jure Sta je novo u novoj epizodi Kad vidim obalu Sve na jednu gomilu Sa dovoljno strpljenja Malo kasnije, malo kasnije U odsudnom trenutku Gavran na vetru plovi Izmisljeno putovanje Ili nesto slicno tome Kada suvise vremena prodje Kada vidim obalu Gledam se u bistroj vodi Pomisli su kao avioni Kada vidim obalu |
|
 | |

| U praskozorje
Hodam kao da trcim Slusam kao da cujem U pravo vreme stize Prava pravda stize Sve je blize i blize
Kroz senke vavilona grada Ja hodam U ritmu vavilona grada Ja hodam Jedan korak napred Dva koraka nazad Ja hodam i padam |
|
 | |

| Usamljeni hašišar
Miris znoja i benzina Jedan covek i jedna masina Usamljeni hasisar! Usamljeni hasisar! Usamljeni hasisar! ...
Hej, Bo Didle! ... |
|
 | |

| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:38 am | |
| Vagabonde
ona pije otrove ona ima halucinacije ona zivi ispod stroboskopa ona ima ostre zube kao ajkula
vagabonde, vagabonde vagabonde, vagabonde
ona povremeno nestaje izvan moje percepcije ona ne ume da pazi na sebe ona je ovde ona je onda uvek pored mene
vagabonde vagabonde, vagabonde, vagabonde ona ne ume da pazi na sebe |
|
 | |

| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:40 am | |
| Vavilon
hej! vavilone! ostavi me hej! hej! vavilone ostavi me pusti me da izadjem hej vavilone! vetar lomi drvece hej vavilone..
on dolazi polako i otvara prozor u mojoj glavi prijatno me razbija vetar koji zavija vetar koji savija ubija me promaja vetar lomi drvece gledaj bre, vavilone |
|
 | |

| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:41 am | |
| Vitamin C
otvori se ukljuci se odvrni se mozes sve pojacaj me pomeri me promeni sve prozore ti si led istopi se priblizi se ugrizi se dobro je pored tebe srusi se na mene
vitamin c |
|
 | |

| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:43 am | |
| Zimovanje
jednom bilo kad mozda i sad bilo kad jednom bilo kad kada shvatim da znam ja sam bezbrizno sam na terasi na suncu dok odjekuje dab
u tezini plavog dima postacu prasina jednom bilo kad |
|
 | |

| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:44 am | |
| Zion
zion we trip to zion we ride the lion (smiri ga) zion |
|
 | |

| Subject: Re: Darkwood Dub Sun Apr 10, 2011 11:44 am | |
| Zgodna šala
mozda sam u vozu za diznilend ispod tamne senke putujem gledam kako vulkan se budi u istom ritmu trese se zemlja pravo u reku zlatne lave iskocicu iz voza kao iz svoje glave
ja nisam zbunjen to je zgodna sala
u liftu ili u parku u autobusu ili prolazu mozda zelim da sretnem nekoga to je susret ili zaseda ili laz ili obmana
samo igra ili ljubav prava
ja nisam zbunjen to je zgodna sala to je zgodna sala
zavtoricu oci zatvoricu usta pusticu srce da me vodi do pocetka mozda mogu da izgubim sve mozda sam strpljiv a mozda i ne posle dvesta pedeset kilometara savicu se kao zica razbicu se kao tisina posle dvesta pedeset kilometara ja nisam zbunjen ne
|
|
 | |
|