| | Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... | |
|
| Author | Message |
|---|
Camisado Admin

Posts: 76943 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Fri Aug 13, 2010 12:54 am | |
|  Kako bi trebalo da "mirišu" punkeri i anarhisti? Johnny Rotten i kozmetička kompanija 'Fragrance and Beauty Limited' misle da imaju ideju... Ako ste kupovali nekada jevtine radničke a sada skupe i modne Dr Martens cipele i čizme, skupo plaćali u buticima unapred pocepane majice i ako imate sva Sex Pistols izdanja na "limited edition" vinilima, ali vam i dalje nije jasno kako da postanete "autentični anarhista" - problem je rešen: lansiran je Sex Pistols parfem. Ovaj poduhvat je, kako javlja contactmusic.com, proizvod saradnje frontmena nekadašnjih punk legendi, Johnny Rottena (danas ponovo Lydona), i kompanije "Fragrance and Beauty Limited". Prilično bizaran opis kvaliteta ovog novog takmičara na tržištu luksuznih proizvoda kao i ličnih osobina onih od kojih se očekuje da ovaj parfem "nose" možete da pročitate na simpatičnom sajtu proizvođača, kompanije Etat Libre D’Orange (ako uspete da ga pronađete). Parfem je prigodno upakovan u kutiju koja je inspirisana legendarnim Sex Pistols singlom "God Save the Queen", a međunarodna distribucija je najavljena za septembar. Za kraj, jedino preostaje da citiramo komentar sa sajta exclaim.ca: "Jedina informacija koja nedostaje je ta da li će uz parfem dolaziti i bočica sa suzama punkera širom sveta." |
|
 | |
.But Home Is Nowhere. Admin

Posts: 95448 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: Home... but home is nowhere
 | Subject: Re: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Fri Aug 13, 2010 8:30 am | |
| meni je to pozerski neka ostave paris hilton i christini aguileri da prave parfeme i posle 30 god. i dalje nalaze nacin da zgrnu pare lame |
|
 | |
Camisado Admin

Posts: 76943 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Fri Aug 13, 2010 12:48 pm | |
| da  bjez bre |
|
 | |
.MysteriousCannibal. Limunovo Drvo

Posts: 5431 Join date: 2009-11-24 Age: 16 Location: Your eyeball.
 | Subject: Re: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Fri Aug 20, 2010 11:19 pm | |
| I oni? Pa ako ce i oni onda bih mogla i ja  |
|
 | |
.thebuttonchild. a dreamer.

Posts: 10594 Join date: 2009-10-14 Age: 17 Location: beyond happiness and sadness.
 | Subject: Re: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Sat Aug 21, 2010 5:26 pm | |
| |
|
 | |
WhiteWidow' Moderator

Posts: 34584 Join date: 2009-11-13 Age: 16 Location: In your bed.
 | |
 | |
Rickety Bones See the rust through your playground eyes

Posts: 2678 Join date: 2009-12-17 Age: 16 Location: Look In The Mirror
 | Subject: Re: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Fri Sep 03, 2010 11:01 pm | |
| i sta sad?  |
|
 | |
Djurdja~Drogenmädchen Emo spammer

Posts: 6719 Join date: 2009-11-13 Age: 16 Location: Somewhere.Behind The.Clouds.
 | Subject: Re: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Mon Sep 13, 2010 4:58 pm | |
| | Bring Emily The Horizon. wrote: | | .thebuttonchild. wrote: | | I would LIKE to try it |
I ja.  |
me too *-* |
|
 | |
Alice NegativePorcelain Emo teen

Posts: 631 Join date: 2010-07-19 Age: 18 Location: Severni jebeni pol
 | Subject: Re: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Mon Sep 27, 2010 12:12 am | |
| A glupo. Mada buduci da sam luda za parfemima, zelela bih da ga probam. :] |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... Tue Nov 30, 2010 3:47 pm | |
| |
|
 | |
| | Eau de Anarchy: Sex Pistols dobili "zvaničan parfem"... | |
|