Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Marilyn Manson: zabranjen film 'Phantasmagoria'? Wed Sep 15, 2010 3:39 pm | |
|  Kako navode izvori bliski producentskoj kući, posle prikazanog "nasilnog trejlera", Mansonova verzija biografije Lewisa Cerolla, autora "Alise u zemlji čuda", neće ući u finalnu produkciju... Marilyn Manson izgleda neće dočekati da vidi završen svoj rediteljski debi, film pod nazivom "Phantasmagoria: The Visions Of Lewis Carroll", koji predstavlja biografiju Lewisa Cerolla, autora legendarne knjige "Alice In Wonderland" (Alisa u zemlji čuda). U filmu su kao zvezde najavljene Oskarovka Tilda Swinton, kao i glumica i manekenka Lily Cole. Međutim, kako objavljuje britanski Daily Mail, "neimenovani izvor blizak filmskom studiju" kaže da će studio zadužen za produkciju sasvim sigurno odustati od daljeg snimanja, posle objavljivanja prvog trejlera: "Trejler je proizveo takve reakcije da je odmah doneta odluka da se projekat obustavlja 'na neodređeno vreme'. Veoma je verovatno da ovaj film nikada neće ugledati svetlost dana." Prvi trejler za (sada izgleda "zabranjeni") "Phantasmagoria: The Visions Of Lewis Carroll", u kojem se prikazuju scene seksa i nasilja, objavljen je na Mansonovom sajtu marilyn-manson.net... |
|
Ivy Purple Emo Queen

Posts: 4981 Join date: 2010-05-03 Age: 20 Location: Underworld
 | Subject: Re: Marilyn Manson: zabranjen film 'Phantasmagoria'? Wed Sep 15, 2010 9:09 pm | |
| Videla sam trailer... Mislim da bas i ne propustamo mnogo |
|
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Marilyn Manson: zabranjen film 'Phantasmagoria'? Wed Sep 15, 2010 9:15 pm | |
| |
|
Djurdja~Drogenmädchen Emo spammer

Posts: 6719 Join date: 2009-11-13 Age: 16 Location: Somewhere.Behind The.Clouds.
 | Subject: Re: Marilyn Manson: zabranjen film 'Phantasmagoria'? Thu Sep 16, 2010 2:59 pm | |
| | Ivy wrote: | | Videla sam trailer... Mislim da bas i ne propustamo mnogo |
mhm |
|
WhiteWidow' Moderator

Posts: 34584 Join date: 2009-11-13 Age: 16 Location: In your bed.
 | Subject: Re: Marilyn Manson: zabranjen film 'Phantasmagoria'? Thu Sep 16, 2010 3:35 pm | |
| |
|
Camisado Admin

| Subject: Re: Marilyn Manson: zabranjen film 'Phantasmagoria'? Mon Nov 01, 2010 9:21 pm | |
| |
|