|
|
| |
| Author | Message |
|---|
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:44 pm | |
| Kurvo Prokleta
Više me sunce grijalo nije otkad si otišla Od toga dana sreću tražim samo u čašama Ni hladan viski ni gram heroina neće te vratit znam Ništa mi dobro donijeti neće prazna sjećanja Kurvo prokleta srce si mi slomila dušu zarobila leđa mi okrenula Za sva blaga ovoga svijeta ne bi te dao ja Mogla si biti samo moja a ti si se prodala Ni hladan viski ni gram heroina neće te vratit znam Ništa mi dobro donijeti neće prazna sjećanja Kurvo prokleta srce si mi slomila dušu zarobila leđa mi okrenula |
|  | | Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| Znanac Pita mene jedan stari znanac, nekad panker, a sada metalac: "Kako možeš svirat narodnjake, to je brate mjuza za seljake!!" A ja njemu odgovaram javno, znam da i on cajke sluša tajno: "Poslije mnogo rakije i vina, jeli bolja kurva ili cura fina????" Kaže opet znanac ništa tu ne štima, da meni od poruke važnija je rima, muzika je tako-tako, tekstovi su smeće, od svih sam zala izabr'o najveće! Tuđim kurcem koprive se mlate, ali ljudi nikako da shvate, važna je i poruka i rima kad u društvu vlada takva klima! |
|  | | Camisado Admin

| Tolerancija
Prdim, pljujem, podrigujem, susjedima majku psujem. Pišam, rigam, zaudaram, sa kurvama ženu varam. Čaše lomim, lovu trošim, družim se sa društvom lošim. Jebem, drkam, drogu gutam i masnom se hranom trpam. Tolerancija mi nije jača strana svi drugi griješe, a ja sam bez mana. Zajebancija i akcija bez plana, furaju mene i moga jarana. (Krme) nekad me bude strah kad pogledam samog sebe pa povučem dim dva i pomislim ko ga jebe U društvu flaše lakše pravu raju nađem ne jebu me vaše svađe s brkovima pijem rađe urađen bosanac seljak što bi rekli vi al ko je prije mene repo džigaru na punk beat hit mećem na kasetu po svirkama pravim štetu bez išta para u džepu samo rakija nek je tu Tolerancija mi nije jača strana svi drugi griješe, a ja sam bez mana. Zajebancija i akcija bez plana, furaju mene i moga jarana. |
|  | | Camisado Admin

| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:45 pm | |
| GRADOVIMA SELIMA LUTAO SAM ULICAMA MNOGIM ŽELIO SAM ZAVODNIKOM POSTATI JOŠ BOLJIM
IZGUBLJEN U LJUBAVI SVAKOJ ŽENI KAŽEM DA JE VOLIM NIKAD NEĆU NAĆI NAČIN DA SE ZADOVOLJIM
JER
SVAKA MENI IMA ONO NEŠTO PRAVO SVAKOJ BI JA RADO SVOJU LJUBAV DAO
SVAKA MENI IMA ONO NEŠTO PRAVO I SVAKOJ BI RADO NA GRUDIMA SPAV'O
NAIVNO SAM VJEROVAO DA POSTOJI SAMO JEDNA PRAVA AL KURVA ME PREVARILA ISPO SAM BUDALA
I DALJE ĆU ŠVALER BITI JOŠ VEĆI NEGO PRIJE KO VOLI SAMO JEDNU ŽENU PRAVI BEĆAR NIJE
JER
SVAKA MENI IMA ONO NEŠTO PRAVO SVAKOJ BI JA RADO SVOJU LJUBAV DAO
SVAKA MENI IMA ONO NEŠTO PRAVO I SVAKOJ BI RADO NA GRUDIMA SPAV'O |
|  | | Camisado Admin

| Subject: Re: Brkovi Fri Jan 21, 2011 7:45 pm | |
| Nisam ja za tebe
tvoji su prijatelji svi na fejsu, a moji jednom nogom u lijesu
ti imaš dugu kosu i jako si mlada, a ja sam stara ćelava budala
tvoji su roditelji ratni profiteri, moji bez posla propali inžinjeri
ti imaš dvoja kola, ja vozam jugića groziš se alkohola, ja živim zbog pića
nisam ja za tebe shvati to na vrijeme kajat ćeš se dušo teško je to breme
tvoji su snovi jahta i brdo koktela, a moj je kućica na kraju sela
ti ideš u skupi disko i voliš parfeme ja volim birtije gdje stalo je vrijeme
tvoji su džepovi puni deviza, a mene teška pogodila kriza
ti slušaš haustor i grupu majke a ja sam panker koji svira cajke
nisam ja za tebe shvati to na vrijeme kajat ćeš se dušo teško je to breme. |