|
|
| Author | Message |
|---|
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 1:59 pm | |
| Ona - Goblini Ona misli da zna Zasto mrzim reci Ona misli da zna Zasto se ne smejem
Ona misli da zna Zasto je gledam Ona misli da zna Zasto hodam po vodi
Ona misli da zna Ona samo misli da zna ...
Ona misli da zna Zasto sanjam grad Ona misli da zna Zasto sam ovakav
Ona misli da zna Zasto mrzim reci Ona misli da zna Zasto se ne smejem
Ona misli da zna Ona samo misli da zna ...
|
|
 | |
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| P 5 - Goblini Umazan i ljut Smrdljiv i grub Takav je zvuk Lepljivi drug
Da l` sam mali ili div Beo, crn ili siv Nekad macka - nekad tigar Gasim vodu, pravim pozar Tigar!
Pevam poznatu pesmu Od jednog daha naglo starim Mesam igru, strah i nadu Cedim snagu ustima varim
Pevam poznatu pesmu Iz usta mi viri kosmos Provozaj me opet njim Ubrizgaj mi sveti dim
|
|
 | |
Camisado Admin

| Petra - Goblini Petra je nocas opet pijan Petra je kuci pio sam I bog povraca kad petra pije Petra je dosadno umoran
Petra je nocas opet pijan Trazio je onu koja nece reci "ne" Tucao je najruzniju devojku u gradu Trazio je malo, dala mu je sve
Petra je nocas pijan!
Petra je nocas opet pijan Petra je kuci pio sam I bog povraca kad petra pije Petra je dosadno umoran
Nocas smo ginuli zajedno Ispili flasu u agoniji Pijemo i sanjamo kako je biti Domar u zenskoj gimnaziji
|
|
 | |
Camisado Admin

| Ponedeljak - Goblini Kapetan kuka je bio kondukter U tramvaju - sta nije u redu? Od danas menjam logiku zivljenja I dajem dva ponedeljka za sredu
Sex bomba izbodena je nozem Krivac je asterix - sta nije u redu? Pisam ja po vasim zakonima Uzecu vam novac i trampiti za bedu
Uh, sto mrzim svedske horore Dok sumanuti prevod na nemackom tece Ich bin, du bist, ich weist nicht Govori ona dok vene sece
Macka je ostenila kuce s' tri noge Sta nije u redu - sto je bez repa? Postacu junak omiljenog stripa Zena ce mi biti joseph beppa
Devojka mi se kupa u ocima To je romantika - sta nije u redu? Zajebi frajeru od danas menjam stvari I dajem dva ponedeljka za sredu
|
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 2:00 pm | |
| Tekst Punks not dead - Goblini Mislili ste mrtav je Mislili ste gotovo Al' napokon ste shvatili Malcolm vas je zajeb'o
Nikad nije unisten Lovom i korupcijom Nikad nije zastrasen Vojskom i policijom
Sistem funkcionise Melje birokratija Al' kad se klinci udruze Nastace anarhija
Nekad ste ih gledali K'o medijsku atrakciju Cuvajte se ti ce vam Dici revoluciju
Punk's not dead Mi to nismo trazili Vi ste ovo od nas stvorili Punk's not dead |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 2:00 pm | |
| Sam phone glas - Goblini Budim se, devet je, vec si otisla U sobi je ostao miris tvojih snova I sve je isto kao i svaki dan Jastuk na podu... Ko ce ga znati, opet sam mamuran
Sam-phone-glas
Dijagnoza za tvoju bolest je ljubomora Dijagnoza za tvoju bolest je patetika Ja sam mlada, meni treba prostora I zato idem - odlazim
Sad si slobodna i sad si odrasla Sretan put, ti mozes sve Ja sam nestvaran, nocu nemaran, Danju umoran...
Ulice zovu, grad je birtija Pijem solo - alkohol me ubija Dajem oglas da sam slobodan Boze, budim se, devet je, vec si otisla
Sad si slobodna i sad si odrasla Nadi razlog - ti mozes sve Ja sam nestvaran, nocu nemaran, Danju umoran...
I stvarno ne znam zasto su me se odrekli svi I zasto kad mi se jave, okrecem glavu, Videvsi to od njih I zasto neke bivse i neke buduce Isuvise lice jedna na drugu |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: Goblini Sun Jan 23, 2011 2:01 pm | |
| Sedam losih godina - Goblini Sedam losih godina Stoji mi na dlanu Igraju se samnom I jedu moj put
Sedam losih godina Sedam vrata bez kljuceva Kao nisam odavde Kao slucajno sam tu
U masi nebitan Pred sobom opravdan Prevaren Ali u jedno siguran
Sedam losih godina Sedam hiljada razloga Sedam losih godina Necu vam oprostiti nikada
Zemlja bez tacnog vremena Ljudi bez sjaja u ocima Razapeta istina Moja nova biblija
Razum kao izdaja Zlo je institucija Trazi se inercija Nova generacija
|
|
 | |
Camisado Admin

| Telefon - Goblini Uvek kad telefon cujem ja Javim se i saznam da On je reko njoj da ona Zasto, koga, gde i kad Sta se misli, da l se zna?
Mene zovu svakog dana Kad sam budan i kad spavam Mene zovu svakog dana Kad popizdim razbicu telefon o zid
Gde si juce bio? Znas li ti? Ko je kada? Ko je kriv?
Sve se sazna istog dana Prevare, pljuvanja, sva ta sranja Ko je mrtav, a ko ziv?
Razbicu telefon o zid Razbicu telefon, razbicu telefon
|
|
 | |
Camisado Admin

| Trag - Goblini Pomeraj svoje telo, zivi Igraj neku igru, ne boj se niceg Voli da volis, mrzi da mrzis Ostavi neki trag i nestani tiho
Glavom u zid, telom u rupu Duhom u raj, primer za sve Ljubav me vodi, mrznja me dize Umem da letim, primer za sve
Postoji lose vreme i lose price Al kako dodu, tako i odu
Voli da volis, mrzi da mrzis Ostavi neki trag i nestani tiho |
|
 | |
Camisado Admin

| Tv - Goblini Svakog dana sa ekrana Gomila lazi, sranja I svi gledaju I glavom klimaju
Analiza birokrata Predstavljanja kandidata Ne smeju vam promaci Privreda u procvatu Standard u porastu Prodavnice pretrpane proizvodima Kada love vise nema I kad nema nade za vas U televiziji je spas
Televizija - masovna terapija Televizija - mozak razbija Televizija - masovna terapija Televizija
Gledate u ekran ociju staklenih Gutate price ljudi nervno labilnih Mnogo je lakse kad se ne razmislja Mnogo je boja i to vam je dosta
Televizija - reklame, spotovi Televizija - lazni proroci Televizija - dnevnici, kvizovi Sapunske serije profit donose Televizija...
|
|
 | |
Camisado Admin

| U magnovenju - Goblini Distorzija misli, u centru glave Cucim u uglu i buljim u akvarijum Moj pas glasno duva u trubu U magnovenju 2x
Namestam usta za "a" izgovaram "u" Patuljci me zovu zaboravljenim imenom U magnovenju
Ref: O o o, uzalud trazim pogodan citat Psiholog brani doktorat na temu Uzalud trazim pogodan citat U magnovenju
Trazim razlog da se utopim u masu Dusa mi leti dok razmisljam o svemu Moj pas glasno duva u trubu Radimo non-stop 2x
Ref... |
|
 | |
|