|
|
| Author | Message |
|---|
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: FNC diverzant Fri Feb 25, 2011 1:03 pm | |
| RNR STVAR
Sjedim u parku na izlizanoj klupi Gledam jednog klinca sto place sam u travi Sjedim tako sjedim i razmisljam o sebi Palim jednog malog da filing taj popravi Nekekvo stvorenje kruzi oko mene Mog'o sam si mislit' sto napravio je prvo Zacvilio je 5-6 puta, a onda bez srama Moju lijevu nogu zamijenio za drvo
Osjetim odjednom sreca me obuzme Taj prijatelj stari sto ne vidjeh ga dugo Zbogom sad sve crno, sivo i jebena tugo Sjedim u parku na prekrasnoj klupi I gledam jednog klinca sto igra se u travi Sjedim tako sjedim i razmisljam o sebi Do zivota svoga put naso sam pravi
REF: Ja i dalje sjedim i zapjevam na glas Neku dobru,staru, rokenrol stvar KAd vec ionako u meni vatra gori Neka barem pjesma sakrije njen zar
|
|
 | |
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
| S VREMENA NA VRIJEME
S vremena na vrijeme uvuku se u mene Neke stvari što me lome, mada otpor pružam tome S vremena na vrijeme to polomi dio mene I to onaj jedan dio koji najmanje bi htio I kad sve je na vrhuncu Neke stvari su u kurcu One lagano me lome Vječni otpor pružam tome Zbog njih tada nisam gladan Zbog njih tada nisam žedan Zbog njih tada jedno znam Kako nesmjem da se predam
|
|
 | |
Camisado Admin

| SLIKE
Dosta mi je očajanja od te lažne čarolije Koja vodi me kroz puteve životne harmonije Shvatio sam da polako gubim nadu, gubim vjeru Nemam snage da uništim psihološku barijeru Krijem se od prijatelja i od vlastitoga lika Stvaram neki novi život, život iskrivljenih slika Slike koje gospodare mojom glavom, mojim tijelom Probijaju moje srce otrovanom strijelom Sad na samom kraju ove izgubljene priče Negdje u dubini mojeg premorenog stanja Tamo gdje se gasi i posljednja zraka sunca Nižu se slike, slike predskazanja Vrlo brzo, nelagodno, topim se u moru jada Sudbina me vodi tamo, tamo gdje mi duša spada Nestajem sa zvukom boli, tresem se od silnog straha Prepuštam se okršaju, borbi do zadnjeg daha
Želim ispraviti svoje negativne snove Da me riječi zaborava sada totalno ne slome Neuspješno izbjegavam sile munje, sile groma Nalazim se sad na rubu živčanoga sloma
|
|
 | |
Camisado Admin

| SLOBODAN
Na radiju mi svira neka pankerija Ja se izlezavam i pijem limunadu Biti solo doma bas je prava brija Nitko te ne jebe da strajkas u svom radu
Prvi puta zelim da mi zivot ne dosadi Pa da onda opet svi mi ljudi mogu reci Eto decko opet vrijedan je i marljiv A ja opet necu u miru ici leci
Zelim biti slobodan barem jedan dan Rasterecen zelim utonuti u san
Zelim biti slobodan da ne znam gdje sam, s kim sam Zelim biti slobodan, sam panker ili nisam Zelim biti mlad, napusen i lud Zelim biti najbolji, da me ima svud |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: FNC diverzant Fri Feb 25, 2011 1:04 pm | |
| SRETNO DIJETE
Gledaj sada prijatelju, pogledaj me ti u oci Neces vidjet srecu moju, ona nece doci Bilo je to nekad davno Kad sam bio sretan ja Bio sam ja poput drugih Sretni plod odrastanja
Reci sada prijatelju, dal cu mirne duse ja Docekati novu srecu, biti opet dio vas
|
|
 | |
Camisado Admin

| STARI PANKSI (Umišljeni ljudi - Verbalni delikt)
Svi ste vi, stari panksi Svi ste vi, anarhisti Svi ste vi, vi ste kurac na batini Furate se na dobrotu, pomogni svima Ali to vam nije važno, ugled, to je vama važno Sve što radite, ne radite iz gušta Nego zbog svog ugleda Ako hoćemo promijeniti svijet Prvo kreni od sebe Zato nećemo uspjeti Jer imamo tebe |
|
 | |
Camisado Admin

| STRANAC
Stalno neka nova lica prolaze mi mislima Budim se iz sna i cekam, cekam neki novi dan Svaki puta noz u ledja samom sebi zabijam Svijet u kojem zivim sada postao je sasvim stran
Sam u cet'ri zida cucim, buljim u veliki ekran Ispijam i zadnju bocu jutarnjega obroka Sve si mislim dal' da krenem, da izadjem malo van Da pobjegnem bar na kratko od uzasa ovoga
REF: Volio sam nekada, al' nisam bio voljen Sada vise nema smisla da se dalje borim Zivot takav bas za mene nije bio stvoren Cekam da se skroz zapalim pa da sav izgorim
Zalosno je kad u svome gradu stranac postanes I kad cijeli zivot mislis da ce biti bolje sve Zalosno je kada sam na svijetu stalno ostajes I kad takav zivot traje, nikada ne prestaje |
|
 | |
Camisado Admin

| SVIJETLIM U TIŠINI
Ponekad se rado sjetim Onih izgubljenih dana Provedenih skupa s tobom U sobičku tvoga stana Gledali bi kako sunce Zalazi za oblacima Ljubav našu popratili Strastvenim urlicima Tad otkrivali smo skupa Najintimnije sve tajne Željeli smo jedno drugo Oči su nam bile gladne Moja ljubav tad je bila Bar se sada tako čini Puno veća prema tebi Nego prema domovini Tada naša je romansa bila na visini Svijetlili smo kao svijeće skupa u tišini Nakon onog kišnog dana Samo sjećanje nam osta Pokisla je naša ljubav Kao tada tvoja kosa Brzo sam u ritmu kiše Shvatio o čem se radi Moje srce praznilo se I od tuge i od jadi Tada puklo je u meni Nestalo je one čari Nisam rekao ni zbogom Samo pokupio stvari Tako svršila je moja Dugotrajna melodrama Kao neka popularna reklama Sada zastao sam u mračnoj dolini Sada ja sa tvojom slikom svijetlim u tišini |
|
 | |
Camisado Admin

| TOGA DANA
Toga dana ja sam bio Lose volje pa sam pio Razbiti sam nesto htio Al' ak mi je zivot mio Onda stvarno nisam smio Pjevao sam uz gitare Ljudima koji ne mare Ni za mlade, ni za stare
REF: Copio sam napokon ritam svog zivota Neka tamo sreca opet mi se smijesi Postao je zivot moj sad osjecajna nota Sad sve ide lakse, vise se ne grijesi
Toga dana ja sam bio Htio to ja il' ne htio "Total difrent" nego prije Kaj se to u meni krije Dal' je neko drugo bice Koje iz sveg glasa vice Maknite se sada ljudi Kad u meni sve poludi
Toga dana ja sam stao Ispod sunca pa sam pao Tad je netko nesto krao Netko nesto nekom dao Ali ja to nisam znao Hodao sam tupo, glupo Bocu si u glavu slupo Totalno sam ja prolupo |
|
 | |
Camisado Admin

| VRISTIM
Zapoceo sam rat kojem nema kraja I postao je zivot moj poput kupleraja Vidio sam sve, sto vidjet nisam htio Vristit cu sada ja, kolko budem htio
Opet sam izbacen iz svoje normale Nemam vise snage ljubavi ni sna Sve su moje nade sad u vodu pale Pustam sada glas sa samog ruba dna
Zapoceo sam rat, kojem nema kraja I postao je zivot moj poput kupleraja Vristim sad od bola Vristim iz sveg glasa Vristim sada jer ja znam Da mi nema spasa |
|
 | |
Camisado Admin

| Subject: Re: FNC diverzant Fri Feb 25, 2011 1:05 pm | |
| ZADNJA EPIZODA
Ostao sam izvan sfere koja zračila je dobrom I ne znam više kud da odem, što da napravim sa sobom Sada čekam kraj te priče Posljedna je suza pala Čekam zadnju epizodu Mog životnog serijala Teže mi je svakim danom, daj pogledaj me u lice I vidjet ćeš da istrošen sam poput izlizane skice
Vidjet ćeš da nema više ničeg dobrog u životu Sve je hladno i bez smisla, suze lede se u oku |
|
 | |
Camisado Admin

| ZAGREB-AMSTERDAM
Stigo sam u velik grad, na ulicama ludnica Dime svi bez granica, zapalit cu si djolija Amsterdam je velik grad Amsterdam je ludnica Rusim, rusim, rusim ja, rusi mi se ulica
Ulica mi preuska Djoli mi u ustima Letim podno oblaka Srusit cu dva lustera Jebes ovaj dalek grad Ja decko sam iz Dugava Pusim pored haustora I skrivam se od susjeda
Amsterdam je zakurac, nije ni brijacina Srusis pola ulica, a niko te ni ne gleda Zato Zagreb volim ja, petak, subota, nedelja Zrostam se do ibera U kvartu prava ludnica |
|
 | |
Camisado Admin

| ZAPLESI SA MNOM
Zaplesi sa mnom kad me vidis ti Zaplesi sa mnom kad stane kisiti Zaplesi sa mnom samo tvoj sam ja Samo prema tebi nesto osjecam ja...
|
|
 | |
|