Lost In Stereo

HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 

Welcome to hell

View previous topic View next topic Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Angie ^ ^
Sun.Goes.Up
Sun.Goes.Up

PostSubject: Re: Welcome to hell   Wed May 18, 2011 9:54 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dragi dnevniče,danas nije bio toliko buran dan kao juče.Stigla sam u školu,na geografiju.Odmah sam se gledala sa Emicom.Pogled je govorio više od reči.Bilo nam je muka.Anyway,geografija je prošla u miru.Fizičko isto.Sve super.Na fizici smo radili neke zadatke i popravila mi je crtu na 4. Ali dobro,ima ja da izvučem 5.Na malom odmoru smo rekli Milici.Ja sam probila led,po prvi put. Bile smo blage.Ali ja jesam bila ljuta ali to nisam pokazivala.Mnogo mi je draga ali brate što jeste jeste.Sa njom moraš biti blag jer se mnogo brzo ljuti.Na srpski smo malo zakasnile.Ja sam kasnila i na fizičko i na fiziku.Samo mene su čekali. Šta li je nestavnicima pa su počeli ovako brzo da ulaze. o.O Posle su bili ostali časovi,i nebitno je skorz.Sve po starom.Posle škole sam mislila da odem sa Milicom do apoteke da kupimo šta smo trebale da kupimo.Ali..uvek postoji to ALI. Moj otac.Nije mi dao da idem sa njom a što je najgore neće ni on da ode.Ponaša se stvarno nezrelo.Vidi se da nije ni trebao da ima decu.Rekla sam Milici da ne mogu da idem i ona je rekla da će da ide sa Kaćom.Ne znam da li je otišla,čisto sumnjam...ali ako nije stvarno će da mi pukne.Kap po kap i ima da mi prelije čašu.Sutra imam pismeni iz francuskog a ništa danas nisam učila.Rekla sam mojima da jesam.Lažem.Napravila sam prepisivku.Mnogo rizikujem.Promenila sam se.Inače sutra bi trebalo da imamo i iz matematike ali ima da teramo nastavnika da odloži.Mora.Jadan čovek.Svaki put nam odlaže.Oko pola 6 sam otišla do Emice na tortu.Zezale smo se po fejsu i ona mi je pokazivala neke nove pesme.Posle je došao najzanimljiviji deo.Gledale smo stare slike.Kidala sam se.Znači ja sam se toliko promenila i prolepšala da je to nenormalno.Ipak i tad sam bila kjut a tek Emicaaa Dušaa.Sve sam se istopila.Posle smo se nešto dopisivale sa Sandrom.Oko 8 (u srcu te nosam) sam otišla kući.Evo me ovde. ♥ Najviše volim da se opustim uz forume.TO je od prilike to.Ajde vidimo se sutra pa javljam šta je bilo.Poželi mi sreću. Luv ya!
Back to top Go down
View user profile
Angie ^ ^
Sun.Goes.Up
Sun.Goes.Up

PostSubject: Re: Welcome to hell   Sat May 28, 2011 1:36 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Dragi dnevniče,danas je sve u svemu bilo ok.Otišla sam u školu.Pri samoj pomisli da moram na časove sam se smorila.Setila sam kako mi je juče bilo lepo na dežurstvu,zevala sam i prskala se okolo.Čim sam stigla u školu osmaci su mi rekli da ću da budem okupana.Ali znala sam da neću jer su me juče prskali. ^ ^ Časovi su trajali i tako.Kako je dan prolazio sve sam bila nadrndanija i nadrndanija.Imam taj neki čudan osećaj u stomaku.Kao da mi je muka ali nije.Nisam ni gladna.Ne znam šta hoću.Mogu samo da kažem da je užasan.Posle škole sam otišla na ringišpil.Gurala sam Milicu ali nismo osvojile.To je bilo samo radi fore. A i nije mi se nešto vozilo danas,mada nije ni čudo koliko sam se juče vozila.Tri puta sa Mladenom,tri puta sa Mitrom i dva puta sa Urošem.A pet puna smo osvojili.A tek preključe. ^ ^ Večeras ću da izađem sa drugaricama.Ima da se zezamo žešće i ima baš ludo da se obučem.Jedva čekam.Joj mama mi saznala za 3 iz srpskog i poludela je.Zato danas i sutra moram ceo dan nad knjigom.Pokušaću da je izbegnem ali teško.Poljubac dnevniče,pišem kad dođem opet jer sam po ceo dan napolju.
Back to top Go down
View user profile

Welcome to hell

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Goto page : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Welcome to Hell,we have cookies :D
» Aloha From Hell
» Aloha From Hell...