Angie ^ ^ Sun.Goes.Up

Posts: 2953 Join date: 2010-07-18 Age: 15 Location: you will never know
 | Subject: Re: Welcome to hell Wed May 18, 2011 9:54 pm | |
| |
|
Angie ^ ^ Sun.Goes.Up

Posts: 2953 Join date: 2010-07-18 Age: 15 Location: you will never know
 | Subject: Re: Welcome to hell Sat May 28, 2011 1:36 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Dragi dnevniče,danas je sve u svemu bilo ok.Otišla sam u školu.Pri samoj pomisli da moram na časove sam se smorila.Setila sam kako mi je juče bilo lepo na dežurstvu,zevala sam i prskala se okolo.Čim sam stigla u školu osmaci su mi rekli da ću da budem okupana.Ali znala sam da neću jer su me juče prskali. ^ ^ Časovi su trajali i tako.Kako je dan prolazio sve sam bila nadrndanija i nadrndanija.Imam taj neki čudan osećaj u stomaku.Kao da mi je muka ali nije.Nisam ni gladna.Ne znam šta hoću.Mogu samo da kažem da je užasan.Posle škole sam otišla na ringišpil.Gurala sam Milicu ali nismo osvojile.To je bilo samo radi fore. A i nije mi se nešto vozilo danas,mada nije ni čudo koliko sam se juče vozila.Tri puta sa Mladenom,tri puta sa Mitrom i dva puta sa Urošem.A pet puna smo osvojili.A tek preključe. ^ ^ Večeras ću da izađem sa drugaricama.Ima da se zezamo žešće i ima baš ludo da se obučem.Jedva čekam.Joj mama mi saznala za 3 iz srpskog i poludela je.Zato danas i sutra moram ceo dan nad knjigom.Pokušaću da je izbegnem ali teško.Poljubac dnevniče,pišem kad dođem opet jer sam po ceo dan napolju. |
|