Lost In Stereo

HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 

Liam Gallagher: "Johnny Depp je idealan za moj film o The Beatles."

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Camisado
Admin
Admin

Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.

PostSubject: Liam Gallagher: "Johnny Depp je idealan za moj film o The Beatles."   Fri May 27, 2011 5:46 pm

Pevač Beady Eye kaže da je konačno završio scenario za svoj projekat pod imenom "The Longest Cocktail Party"...
Liam Gallagher, bivši član drupe Oasis a trenutno frontmen Beady Eye, za magazin Q kaže da je za njegov već neko vreme najavljivani filmski projekat o grupi Beatles konačno završen i scenario, kao i da želi da se u filmu u glavnoj ulozi pojavi Johhny Depp. Sam film je ekranizacija knjige pod naslovom "The Longest Cocktail Party: An Insider's Diary Of The Beatles, Their Million Dollar Apple Empire And Its Wild Rise And Fall" koju je napisao Richard DiLello na osnovu svog dvogodišnjeg iskustva "života sa Beatles" 1968. i 1970. godine. Gallagher želi da Depp tumači čoveka po imenu Dereck Taylor, koji je svojevremeno bio izdavač Beatles i za kojeg smatra da je odigrao "ključnu ulogu". U intervjuu za magazin Q, Gallagher kaže:
"Dereck Taylor je bio prava faca, on je jednako važan kao i Lennon. Scenario je konačno gotov, i mislim da će ljudi jednostavno 'odlepiti' od ove priče. Sada je ostalo da pronađemo glumce. Definitivno želim da Johnny Depp glumi Derecka Taylora. On je jednostavno rođen za to - on je taj čovek."
Liam Gallagher i njegova produkcijska kuća In 1 Productions ovaj film rade u koprodukciji sa Revolution Films, čiji osnivač Andrew Eaton je producent poznatog filma "24 Hour Party People" koji se bavi istorijom izdavačke kuće Factory Records.

Admin
Admin

Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.

PostSubject: Re: Liam Gallagher: "Johnny Depp je idealan za moj film o The Beatles."   Wed Jun 29, 2011 12:08 pm

arhiva
lock

Liam Gallagher: "Johnny Depp je idealan za moj film o The Beatles."

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» JOHNNY DEPP
» Logo za Johnny Depp
» Film krug
» Idealan dan zaljubljenih po vama je...
» Preporucite film