|
|
| |
| Author | Message |
|---|
Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 8:50 pm | |
| Letu Štuke - Kredenci
Ovdje nešto fali Salvadore Dali slikao si dobro sav si kajmak pobro neka to je fino ali tu je dino lopate u ruke pozdrav letu štuke
Kredenci su pali, kreveti su mali.
Jako mali prostor, skočit ću kroz prozor.
Ne postoji razgovor, ne postoji dogovor. Ako imaš prigovor, ti pronađi odgovor.
To što narod voli, može da zaboli. Zašto narod voli uvjek to što boli?
Sustanari zovu, neko je na krovu. Možda je piroman, možda je kleptoman, aman.
Sustanari zovu, eto ga na krovu. Opet laže, krade, gradi barikade.
Između nas.
Kredenci su pali, kreveti su mali.
Zašto smo se klali.
|
|  | | Camisado Admin

Posts: 76942 Join date: 2009-10-13 Age: 20 Location: On Highway 55, six feet under, where no one can find her.
 | Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 8:50 pm | |
| Letu Štuke - Sunce (featuring Rundek Cargo Orkestar)
U težak januar bi stavio ciganske oči, da mogu. Da prati veljaču kud ide, jer ona ima kraću nogu. Martu bi dao usisivač za babine huke. Travanj nek otvori karneval i ogoli nam ruke, da dočekaju sunce.
Sunce izađe i zađe, zemlja se okrene. Šta čovjeku radi vrijeme, ljudi nisu stijene.
Maju je mjesto u raju jer zemlju ozeleni. Veseli lipanj pjeva, pleše u blagoj ljetnoj sjeni. Julu je mjesec do brade i muzikom nas mami.
Dok zvijezde brojimo do jutra, ostali smo sami. Kolovoz gori.
Sunce izađe i zađe, zemlja se okrene. Šta čovjeku radi vrijeme, ljudi nisu stijene.
Septembar nosi proljeće, opet. Listopad, ljubav i kišu. Novembar taman je i dan je do pet, prosinci godine brišu.
Gdje odlaze sati i svaki se vrati. A dani se množe, gdje odoše, Bože.
|
|  | | Camisado Admin

| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 8:51 pm | |
| Letu Štuke - Šutiš
Ti si najbolja kad si slobodna. U tvom svijetu sve radi za tebe.
U visine put, siguran i brz. Dat će supermen sve raspamećen, za tobom.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, oči su te same odale.
Da promjeniš lik, ti si umjetnik. Kad sam svoj na svom nebeski sam grom.
Ljubav, to je glad neutaživa. Plemenita, moćna i samoživa.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, oči su te same odale.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, ove ruke sve su probale.
Noći su preduge, suze od stakla. Sigurno ne znaš da tvoje su baš dok ti se nemir u snovima vraća. Ti uživaš.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, oči su sve tajne odale.
Šutiš svaki put kad zovem te sa druge obale. Nijema si i gluha, ove ruke sve su probale.
Šutiš, bistru vodu mutiš.
|
|  | | Camisado Admin

| Letu Štuke - Signali
Jedeš lubenicu, slatka, iznutra crvena. Jednom ću postati mudrac, a ti moja žena.
Ne piješ ne duvaš, al' vidim ipak sve znaš. Baš
Ovdje gdje živimo imamo podzemne vode. Imamo mrtve patuljke što opet se rode. Isti su kao mi, samo su mudriji
Oni šalju signale i vuku ka sebi. Oni šalju signale.
U mjestu stojimo, trošimo pokrete, riječi. Znamo šta diže i spušta, a šta nas to liječi?
Patuljci znaju fol, i drže monopol.
Oni šalju signale i vuku ka sebi. Oni šalju signale.
Dok pametni šute, govore budale. Dok pametni šute, čekaju finale.
|
|  | | Camisado Admin

| Letu Štuke - Tuga
Obrišem usnama, s obraza tvoga kap. Sva si u suzama, pitaš gdje to idem.
Ovdje je veselo, ubija svaki dan. Šta nam je ostalo, i bez rata ginem
Ne daj da zagrli te tuga, vodim te daleko od svega. Nećemo naći zlatni bunar, ni sreću ispod ovoga snijega. Ne daj da napusti te razum, vodim te na daleke plaže. I meni svašta pada na um, samo mi nedaj da se lažem.
Tuga od sjevera do juga.
Riječi su suvišne, pogledaj okolo. Tama i zaborav, kraj zbijenih kuća.
Samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi. Ljubav, pa zar i ljubav?
Samo da skupim snagu da se pokrenem, kad budem blizu kraju da se okrenem, i miran samo tebi sviram. I pjevam.
Ne daj da zagrli te tuga, vodim te daleko od svega. Nećemo naći zlatni bunar, ni sreću ispod ovog snijega. Ne daj da napusti te razum, vodim te na daleke plaže. I meni svašta pada na um, samo mi nedaj da se lažem.
Tuga od sjevera do juga. Tuga, ili neka zemlja druga
|
|  | | Camisado Admin

| Letu Štuke - Ulice
Uvijek je bilo isto, zakone je reala. Sirova koža, meso, zlatom sve do para.
I trči, radi, trpi, hrani se i množi. Otimaj, kradi, varaj, pred očima božijim.
Vazda su želje iste, život ideala. Ugodi tijelu pa ga bodi, sto igala.
I nije važnio je li droga ili joga, samo je bitno čemu dođeš putem toga.
Ja se baš ne razumijem, ja malo šta umijem. Moje su ulice u zlatnom ramu. Ja se baš i ne poznajem, samo prepoznajem kada svjetlo promoli kroz tamu.
(monotono monotono)
Seks je u glavi, svi ga slave kao totem. Nisam muškarac ako s bojnog polja odem. I popij oči, krvi loči, al' se bori za tuđi račun i nejasan teritorij.
Nije sve tužno, imamo i zabavljače, novu elitu, nove talente pjevače. Rastu ko gljive, euforičan je prizor. Plovim kroz dimove i ne palim televizor.
Ja se baš ne razumijem, ja malo šta umijem. Moje su ulice u zlatnom ramu. Ja se baš i ne poznajem, samo prepoznajem kada svjetlo promoli kroz tamu.
Sinovac, sve što treba ti je novac (puši kurac). Sinovac, uči li te tako otac? (puši kurac). Oca mi ne diraj.
|
|  | | Camisado Admin

| Letu Štuke - Grad Bez Boje
Kiša je padala, stajali smo mokri do kože. Ti si me pitala: "Može li još?" Rekoh da može.
Magla se spustila i svuda jastuci od smoga. Ti si me pitala: "Jesmo li sami?" "Ima li Boga?"
Jer ima tamo negdje jedan grad, gdje kiše dane broje. Gdje niko više nije mlad, grad bez boje.
Kad sunce opere ceste i blijeda lica. Kad utihne tišina i počne pjesma ptica.
Ima tamo negdje jedan grad, gdje kiše dane broje. Gdje niko više nije mlad, grad bez boje.
Ima tamo negdje jedan grad, gdje kiša mora stati. Kad čujem pjesmu ptica, dječiji smijeh, tad ću znati.
|
|  | | Camisado Admin

| Letu Štuke - Pero Papacoder
Schmeichel se raduje, Ćelo Klofač sudi. E što sam se napušio umijte me ljudi.
Schmeichel i Radoje, gdje su te doline? Selo s trolejbusom gledam sa visine.
O ne, ne, ne, ne.
Pero Papacoder, Mirso Motorola napokon su sretni, sad su kompetentni.
Schmeichel i Radoje, Ćelo Klofač sudi. Alaj bi se šikicali i vi dobri ljudi.
Schmeichel obećava, brda i doline? Selo s trolejbusom gleda sa visine.
O ne, ne, ne, ne.
Pero Papacoder, Mirso Motorola napokon su sretni, sad su kompetentni.
Oj, disko, disko, disko u tebi se narod stisko. Sastale se raja, rulja omladina šizi, ljulja. Bubanj tuče i udara, palicama buku stvara. A curice skaču i žvakaće žvaču.
|
|  | | Camisado Admin

| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 8:52 pm | |
| Letu Štuke - Gorile u magli
Snimio sam je u čoporu gorila, bila je prava blagodet. Pješačili smo već stotinama milja kroz ovaj napušteni svijet. Pitao sam: "Je li sve uredu? Jesu li ove gorile OK?" Onaj što je najveći ima dlaku sijedu, muklo se iskezi, izvadi sprej.
Hej, hej mojne u oči sprej mojne u oči!
"Vratimo se odakle smo došli", rekla si i nastavila put. Nestala si u sjenama krošnji, ni ja nisam bio lud.
Otiš'o sam kući na kupovni puter, u glavi mi se vrtilo. Nisam više mog'o gledat u kompjuter pa sam se u šumu vratio. Čekala je ispred čopora gorila, izgledala je prekrasno. Kako izgledat' super sa stotinu kila? Gorile ne jedu premasno.
Hej, hej mojne u oči sprej mojne u oči!
"Vratimo se odakle smo došli", rekla si i nastavila put. Nestala si u sjenama krošnji, ni ja nisam bio lud.
Vratimo se odakle smo došli čisti ozon disat ćemo svi. Neće više postojati gosti svi smo domaći.
Nikad majka zemlja manja nije bila, al' ničija nije do zore gorila. MMF, ti si bog ma ti si šef. MMF, pusti blef otvori sef.
|
|  | | Camisado Admin

| Subject: Re: Letu Stuke Thu Jun 30, 2011 8:52 pm | |
| Letu Štuke - Mjesto za dvoje
Otkažite letove, pretražite oblake i panika nek' sjedne na prijesto. Zaustavite putnike, i namjerne i slučajne, al' ostavite jedno mjesto.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše
Otpečatite kofere i provjerite džepove i predstava od straha nek' počne. Ja nikuda ne putujem i sve čemu se predajem su njene usne vrele i sočne.
Pošaljite i svoje pse, nek' sve još jednom pretraže, i radite to strogo i često. Zatvorite sve prolaze i uske a i široke, al' ostavite jedno mjesto.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku
Na filmu sretan je kraj, da li još postoji raj? Vatrene lopte sa neba, stvarno je sve što nam treba.
Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše u zraku Mjesto za dvoje što ljube se u mraku, mjesto gdje samo ljubav miriše
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|